Díky bohu za Pepíčky!

  • Číst 3058 krát

Dlouhý léta jsem byl naštvanej, že jsme neustále o několik let za Západem, že co je tady v módě, na Západě už je minimálně dva roky mimo, v muzice, v oblékání, prostě ve všem. I v politice.
Přiznávám se, že začínám mít to naše zpátečnický pepíčkovství rád! Skoro každý den, když sleduju zprávy, si říkám, že Západní civilizace končí. V Anglii odstraňujou z univerzit sochy vousatých bilých pánů (rozuměj Darwina, Einsteina...) aby nebyli někteří studenti, zřejmě ti, co jim nerostou vousy, diskriminováni. V Berlíně chtějí zakázat reklamy s ženskejma v plavkách, asi aby nebyly diskriminovány ženy, co se chodí koupat obalené v zácloně od hlavy k patě. Auta už brzo nebudou smět mít klasický, pořádný a věčný motory, zato budou plný lithia a dalších bordelů, který po pěti letech jejich životnosti uloží na obří skládky na památku lidské blbosti.
Pevně věřím, že i tahle móda k nám dojde až za pár let, a to už k nám nedojde, protože tenhle západní bordel na kolečkách už musí nutně skončit. Snad neskončí velkým průserem, ale zatím to tak, bohužel, vypadá.
Takže volám “Hurá a sláva všem Pepíčkům! Sláva ponožkám v sandálích a štanglím salámu u telky. Sláva našim škodověnkách stodvácám, co pořád jezdí!“ Brzo se k nám zápaďáci budou jezdit dívat na svět, který je ještě relativně v pořádku, jako my jezdíme do skanzenu obdivovat, jak se naši předci bez ajfounů a fejsů a kokakoly vlastně měli dobře.
https://www.facebook.com/notes/svět-podle-protha/díky-bohu-za-pepíčky/1928658307414725/