Nepíše ti fixa? Nevadí! Vypsaná fiXa v Plzni u ZACHA.

  • Číst 2853 krát

Nebylo to první a doufáme, že ani poslední vystoupení Vypsané fiXy v Zach´s pub. Akce se konala 14. 9. 2017 na dvoře plzeňské hospody. Čtvrteční koncert byl vyprodaný. Přišlo opravdu hodně lidí i přesto, že většina vstávala druhý den do práce nebo do školy.
V 20hod přišla kapela na jeviště a začali skladbou „Klid a mír a ticho“ z nejnovější desky „Tady to někde je“ (kterou si můžete zdarma nebo za libovolnou částku stáhnout na jejich stránce). O písničky, které mají zahrát, hlasovali fanoušci v anketě na Facebooku.

vp 01

Nejsem si na 100% jistá, ale mám pocit, že zahráli všechny písničky z ankety. Zazněly zde starší i novější skladby. Začalo to v klidu a pomalu, ale rychle se to rozjelo. Vznikl pořádný kotel. Lidi nabití pozitivní energií se nechali unášet hudbou. Starosti nechali doma a přišli si užívat.
Kytarista Mejla měl zrovna narozeniny. Hlasitým ječením a potleskem mu všichni fanouškové popřáli všechno nejlepší.

vp 02

Na oslavě konce léta nebylo zrovna teplo, ale i přesto otužilý Márdi zpíval a hrál jenom v tričku. Proto, abychom se zahřáli a nebyla nám zima, zahráli „Čtyři slunce“.

vo 03

Za celou dobu odešli asi 3x, ale hned na vyvolání se vrátili a pokračovali. Hráli přibližně do 22:15. Po skončení byla možnost se s nimi vyfotit a prohodit pár slov. Kluci z Vypsané fiXy jsou strašně v pohodě. Kapela pojede turné „tady to někde je“ po České republice od 27. 10. a celkově budou mít 15 zastávek. Letošní rok završí velkolepým koncertem 20. 12. 2017 v Praze ve Velké Lucerně. Přeji klukům úspěšné koncerty a děkuji za super zážitek u Zacha!

Pro Rockpalace Miri Koky Kokošková