Někdy to jde hůř a někdy líp…

  • Číst 2215 krát

Kapela pod názvem Náhodný Výběr vystupuje od roku 2014. V tomto roce vydala své debutové album Napadla mě melodie, ke kterému byly natočeny dva videoklipy na písně Romantička a Je to jenom hra. V roce 2016 kapela vydala své druhé CD s názvem Láskyplní. Od svého vzniku odehrála přibližně 150 větších i menších koncertů po celé ČR. Kapelní motto zní: „ Baví nás hrát a za svojí tvorbou si stojíme a věříme v ní. Máme své sny a cíle, za kterými si jdeme. Někdy to jde hůř a někdy líp… „

Sestava:
Martin Bednář - zpěv, saxofon
Vít Sechovec - kytara, zpěv
Marek Ctibor - kytara, zpěv
Marek Havelka - baskytara, zpěv
Štěpán Bartoš - bicí, zpěv

Anča gumová, má jedna jediná gumová … hned na úvod mě to rozesmálo.

Další skladba „Brácha“ ve stejném punkrockovým svižném tempu, tak jako mnoho dalších kapel tohoto typu, akorát tady vyčnívá krásně srozumitelný a čistý zpěv. Uff…teď na mě vyskočil z nahrávky saxofon - zajímavé!

Ale acta est – kostky jsou vrženy, můžeš najít štěstí na zemi - další tříminutový kalup, ale je vidět, že zpěvák není žádné ořezávátko, umí dýchat při zpívání a v pohodě to dává. Otázka je, jak to stíhá při živém vystoupení.
11 skladeb na CD je docela dost, ale většinou jsou dost krátké a svižné tak, jak to v tomto stylu bývá, až na „inspiraci“, která se trošku vyniká nad ostatními.

Tvorba kapely je celkem naprosto jasná a přímočará, podle mě ve svém stylu dost dobrá a myslím si, že jestli ty mladí kluci vydrží, tak o nich ještě hodně krát uslyšíme.

Pro Rockpalace Martin Hruška