Co mají společného aplikace VeryHero a Honza Protheus Macků

  • Číst 5166 krát

Nechci pořád jen říkat, co je špatně. Chci taky něco udělat, aby to bylo lepší. Tři roky jsem na tý appce pracoval, v průběhu se připojil Artur Mikhaylov, což teď vidím jako to nejlepší, co mě v týhle věci mohlo potkat, moc mi pomohl a pomáhá. Tři roky práce, skoro všechny moje úspory, ale věřím Veryhero. Věřím, že bude motivovat lidi, aby semtam udělali něco pro ostatní, co by třeba předtím neudělali. Sice budu nadále jezdit starou popelnicí, ale stojí to za každou korunu z tý hromady :D
Držte nám palce!

Přátelé, kamarádi, připravili jsme s Artur Mikhaylov velkou věc!
Dlouhou dobu nás oba trápí, jak na nás ze všech stran útočí jen samý špatný zprávy, násilí, nenávist, agresivita. Člověk snadno získá dojem, že je prostě všechno špatně a že nikdo pro nikoho nic dobrýho neudělá. Oba jsme tátové malých dětí a o to víc nás to mrzí. Přemýšleli jsme, jak tomu pomoct, jak lidem a hlavně dětem říct, že je normální si navzájem pomáhat. V dnešní době všechno válcujou sociální sítě, hodně mladých lidí žije v podstatě jenom tam.

Proto jsme založili VeryHero.
VeryHero je vlastně sociální síť pro chytrý telefony, jejímž cílem je motivovat lidi k dělání dobrých věcí pro ostatní. Žádný velký gesta, žádný veledary, žádný peněžní sbírky. Prostě jen pomoc lidem v našem okolí. Princip appky je jednoduchý - udělat dobrý skutek, sdílet ho prostřednictvím VeryHero a motivovat tak ostatní, aby udělali taky něco dobrýho. Třeba pomohli babičce s nákupem. Sdílet můžete i dobrý skutek někoho jiného, třeba jako poděkování, že vám pomohl.
Vývoj appky dal fakt práci a taky stojí neskutečný peníze, proto se nám podařilo udělat zatím jen verzi pro iOS, takže pokud máte iPhone, budeme moc rádi, když si aplikaci VeryHero nainstalujete, pomůžete nám ji otestovat a přidáte se k nám. I když iPhone nemáte, budeme moc rádi za sdílení, budeme rádi, když oslovíte rodinu, všechny kámoše a známé a řeknete jim o VeryHero. Jeden dobrý skutek může někomu změnit život. A co teprve, když nás budou stovky a tisíce!

Víc informací najdete na www.veryheroapp.com, na Facebooku nás najdete na Veryhero, na Twitteru na @veryheroapp

                                                Honza "Protheus" Macků