KLUBOOFKA - tvoje jediná "klubová" hitparáda BŘEZEN 2021

  • Číst 8032 krát

Říká se „březen, za kamna vlezem“. Tak si tam s námi pojďte zalézt a my vám s KLUBOOFKOU pěkně přitopíme!!! Čeká Vás další česko – slovenská klubová hitparáda, která v únoru dosáhla u svých pořadů více jak 5000 zhlédnutí na YOUTUBE. Startujeme v neděli 7.3.2021 ve 20:00!!!

V březnové hitparádě uvidíte tyto klipy:
V.A.R. - Čert a Marie
Krabat&Vilém Čok - Strýček Véna Peprný
Alžběta - Tohle by stačilo
Makar Čudra - Karty S Diablom (SK)

Vítěz únorového kola
Fatbat - Po cestě trnité
Netopýři z Chomutova přilétají do KLUBOOFKY již potřetí. V odkazu přinášíme záznam jejich rozhovoru na rádiu HEY, který je doplněný fotografiemi kapely. Rozhovor najdete ZDE

FATBAT obrjpg

Divoká karta Nároďáku Jaroměř

Dangar Six – Král
Zatímco jejich videoklip „Král“ udatně bojoval v únorovém pořadu KLUBOOFKA, na svět přišla „Temná doba“ v podobě jejich CD a limitované edici LP. „Král“ bude v březnu pokračovat pod patronátem Nároďáku Jaroměř. A navíc se můžete brzy těšit na pořad INTERVIEW, kde se dozvíte o novém albu více.

Dangar Six obrjpg

Divoká karta rádia HEY
Vega Elektra – Konec
Je tomu pár měsíců, kdy jako by z nebe spadla kapela VEGA ELEKTRA, jejíž název je inspirován podle dvou hvězd naší noční oblohy. Vega je dokonce nejjasnějšího hvězdou souhvězdí Lyry. Kapela je čerstvou novinkou, nicméně její členové nejsou v žádném případě žádní začátečníci. Na české hudební scéně se potkávají již řadu let a jejich přátelství je dovedlo až k myšlence založit kapelu, vydat debutovou desku pod názvem Znamení a k tomu rovnou natočit také první klip.

Hlasování je formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas. Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na kanálu YOUTUBE „KLUBOOFKA“:

Hitparáda bude dostupná jak na kanálu YOUTUBE, tak v události FB KLUBOOFKA ÚNOR a webových stránkách Nároďáku Jaroměř.

Šestice fanoušků, kteří se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát čtyři multipacky piva CHOTĚBOŘ Premium

Pro skalní fanoušky byla spuštěna FB skupina KLUBOOFKA FAMILY, kde bude zveřejňován unikátní obsah a předpremiéry pořadů. Aktuálně jsou zde záznamy koncertů kapel DYSANGELIUM, OKULT a SCELETONS, které jinde neuvidíte. Dále se můžete těšit na záznamy nové, a to kapel TORRAX, DANGAR SIX, ROCK STRING!!!

Zakoupením jakéhokoliv produktu NE-VSTUPENKA pomůžete udržet hudební klub NÁROĎÁK JAROMĚŘ při životě

ODKAZY:
www.narodakjaromer.cz/kluboofka
heyradio.cz
KLUBOOFKA FAMILY
FB událost
Mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.