Klubovka duben 2021

  • Číst 8049 krát

„Duben, ještě tam budem“ to platí letos dvojnásob. Tak pokud jste za kamny nebo ne, nezapomeňte se podívat na dubnový pořad Kluboofka. Po Velikonoční výslužce přichází další porce žhavé muziky z našich luhů a hájů.

Soutěžit budou tyto klipy:
Divoká karta Nároďáku Jaroměř
Rock String - Smlouva s ďáblem - KLIP ZDE
Vanaheim – Za obzor- KLIP ZDE
Forrest Jump - Hou hou, maličká- KLIP ZDE

Divoká karta rádia HEY
Wishmasters - Wasteland- KLIP ZDE
Doomas – Portal SK- KLIP ZDE
Roxor – Ke hvězdám- KLIP ZDE

Vítěz březnového kola
Krabat&Vilém Čok - Strýček Véna Peprný- KLIP ZDE

Hlasování je formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas.  Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na kanálu YOUTUBE „KLUBOOFKA“

Hitparáda bude dostupná jak na kanálu YOUTUBE, tak v události FB ROCKOVÉ VELIKONOCE V KLUBOOFCE a webových stránkách Nároďáku Jaroměř.

Šestice fanoušků, kteří se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát batoh z kolekce „NÁROĎÁK FEST“:             
Podmínky soutěže najdete zde

KLUBOOFKA DĚKUJE PARTNERŮM

Rockeřiska, v naší české kotlině, a nejen v ní, patří pěnivý mok k nedílné součásti naší zábavy. Proto jsme rádi, že součástí našeho projektu KLUBOOFKA je i náš partner Pivovar Chotěboř. Patří mu velké poděkování za podporu česko – slovenské hudební scény!!!

Někteří z Vás již mohli ochutnat pivo PREMIUM, jakožto výherci našich společných soutěží. Ceny nevyhrávají jen fanoušci, ale i kapely. Veškeré informace o soutěžích najdete na FB a webových stránkách hudebního klubu NÁROĎÁK JAROMĚŘ.

Pivovar Chotěboř je prvním nově postaveným průmyslovým pivovarem v novodobé pivovarské historii. Vyrostl na kraji města a v roce 2009 zahájil výrobu. Bylo to po 33 letech od posledního pivovaru uvedeného do provozu v minulém století v tehdejším Československu.
www.pivovarchotebor.cz

ODKAZY:
www.narodakjaromer.cz/kluboofka
heyradio.cz
Youtube
FB událost
Mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.