Motorband exceloval na Dni fotbalu v Poličce

V sobotu 6. 7. 2019 při příležitosti Dne fotbalu vystoupila v Poličce rockmetalová hudební skupina Motorband, která od prvních tónů na sebe okamžitě strhla pozornost. Line-up zprvu vypadal hrozivě, ostatní rockové a metalové kapely odehrály svůj set o den dříve a Motorband se tak ocitl uprostřed rapových a popových kapel. Zprvu byly trochu obavy, jestli Motorband může takové publikum zaujmout. K pódiu však přišli fanoušci všech vystupujících kapel, kteří se nechali ihned strhnout charismatickým zpěvákem Luďkem Struhařem, který nejen zpěvem, ale i pohybovými kreacemi okamžitě rozproudil krev ve všech posluchačích. Najednou Polička ožila a jásot a potlesk musel být slyšet hodně daleko. Úžasná byla také kytarová sóla, která vyšvihl Máča a Hans zejména při hitu „Tvý oči lžou“.
Jako první zazněl hit „Temnej vítr“ a nemohly chybět pecky „ Kam jdou, Tvý oči lžou, Král noci, Kde byl bůh. Relax“ a další.
Jsem přesvědčená, že dnes Motorband získal srdce dalších, nejen metalových fanoušků. Koncert v Poličce hodnotím jako nejúspěšnější z novodobé čtyřleté historie Motorbandu.

Celou galerii najdete ZDE

Pro Rockpalace Mária a Pavel Novákovi