Herrgott - Život ve snech (2014)

  • Číst 8108 krát

Tak se prostě přiznám......tuhle rockovou kapelku z Mohelnice jsem vůbec neznal.....Herrgott......jdeme na to!!!!! Cd už je staršího data,vydáno kapelou v dubnu 2014,ale o to víc mě překvapilo!!!!! Tenhle bigbítek prostě můžu!!!! Deska skýtá 10 skladeb včetně Intra na ploše 40 minutek....... Jdeme tedy tenhle výplodek malinko rozpitvat......:)

1. - O úvodní Intro se postaral rozhovor s pěveckým velikánem Karlem Gottem ...
2. - První skladbou je:Už jdou-jako bych slyšel Dogu a Izziho...:)....ale to se mi asi zdá,vše vyburcoval překrásně zpěvnej refrén..............
3. - Lepším být - jo to je super bigbítová hitovka......5x denně otčenáš!!!!!
4.- Kuř mě něžně - tak tahle skladba mě dostává na kolena a parket je můj!!! Už název vypovídá za vše.....:).Cestou,necestou,v pekle hrají rock´n´roll... holka kuř mě něžně,jak to mám rád.....Jo,pěknej rokec...tak hola do tance a pívo k tomu!!!!
5. - Nevolej - pořádná taneční oddychovka je tenhle rockovej ploužáček....umím si představit jak jsem pěkně v závěsu na parketu a křičím...Nevolej!!!!!
6.- Starosta - no a je tu jedna Kabátovská hitovka.....ty riffy jsou prostě tam!!
7. - Život ve snech - krásnej text.....život v týhle skladbě ubíhá tím správným tempem.....parádní zpěvná bigbítová hitovka...jak celej vesmír ovládnout!!!
8. - Tak pojď -....na každý prase se voda vaří-rohatej nestačí přikládat...:) Zupper tancovačka....tohle prostě můžu!!!!!
9. - Máme dost si l-...no a je tu jedna lidová-vlastenecká!!!! Každej z nás si v písni najde tu svou(pravou)pravdu a samozřejmě i lež!!!
10.Lovecká sezóna - Ahojky,nemáš oheň?:) ...je tu poslední taneční sonet...... Budu Tě mít,Tvý vlasy havraní......

Uteklo to jako voda a rád si cédo někdy zase pustím!!!! Za mě 9 z 10!!!!Nechám si prostory na další bigbíty..:)

Tak honem vyrazit zatrsat někam na Herrgott nebo jinej poctivej beat!!!

Pro Rockpalace Petersongrind