Traktor přijíždí k vám do obyváku!!!

  • Číst 8182 krát

Nečinnost kapely pomalu ubíjí, ne však kapelu Traktor, která měla v tuto dobu být na Monster turné po velkých halách společně s kapelou Dymytry…..Kapela Traktor chce své veliké základně fanoušku v této těžké době nabídnou streamovací koncert se vším všudy, včetně velké haly, světel…podle rčení když nemůžete vy za Traktorem, přijede Traktor za vámi! Přiznám se, že mám tuhle kapelu moc rád, za to, co dokázali, parta úžasných obyčejných lidí, stojící nohami na zemi. Nutno dodat, že si na mne našli ochotně kdykoliv čas, když jsem je žádal o rozhovor.

Pavle, vy chystáte v našich luzích a hájích nevídaný počin, o co půjde?
Čau Honzo, nevim, jestli je to nevídaný počin, ale zkusím vysvětlit náš postoj k tomu, co chystáme. V této na hovno době, kdy celá kultura, a nejen ta, šla do kytek a v podstatě nezbývá, než to celé přečkat, tak se naše branže rozhodla streamovat a aspoň trochu udělat svým fanouškům radost. Upřímně, my tento způsob spojení moc rádi nemáme. Pro nás je opravdu co se týče koncertů nejdůležitější faktor předávání energie …my versus fans a naopak. Hned z kraje jsme byli osloveni a byl nám nabídnut různý druh streamu, ale jak už jsem řekl …my to rádi nemáme a vše jsme odmítli. Ale sakra něco dělat musíš )))). Tak jsme se domluvili, že když už, tak se vším všudy, ať mají fanoušci aspoň trochu pocit, že jsou na opravdovém koncertě. Tahle streamovací sranda proběhne v malé sportovce v Holešovicích a postavíme kompletní scénu, světla, pyro atd. Doufáme, že fanouškům aspoň trochu navodíme pocit regulérního koncertu.

Jakou halu jste si pro koncert vybrali?
Už jsem vlastně odpověděl sportovka v Praze - Holešovice, takže nic malého -).

94588760 10157583613187917 6312402426653573120 o

Můžeš nastínit, jak to bude probíhat?
Proběhnout by to mělo asi jako klasický koncert))) No, bude to trochu složitější….proběhne samozřejmě zkouška kamer, ale zvukovka bude odlišná, protože se bude zvučit podobně jako ve studiu atd. No uvidíme, ale rozhodně se těšíme, že po delší době budeme zase všichni spolu a pořádně se vyblbnem)))

Traktor byl znám svou pódiovou prezentací, můžeme se těšit na ohně a mlhu?
Jasně, všechno bude, jak má být.

Na jaké skladby se můžeme těšit?
Play list, který máme připravený na Monster Meeting zatím nechceme prozrazovat, takže se zřejmě přikloníme tomu, co proběhlo na podzim 2019….právě teď o tom diskutujeme.

Kdy vás napadla tahle myšlenka?
Je to poměrně čerstvá záležitost. Řekl bych týden, nebo 10 dnů, jsme rádi, že aspoň tak se můžeme svým fanouškům odvděčit za jejich přízeň, bez nich by nemělo nic cenu.

Byli jste jednohlasně pro, uspořádat tak náročný koncert, popř. co vás k tomu vedlo?
Po jednání o možné realizaci s Honzou Lippertem ze ZL Production jsem klukům sdělil možnosti a všichni byli pro. Pak jsme jen ladili detaily a myslím, že doladili. )))

Držím kapele palce, ať jejich „Vlečka“ vyrazí na Monster Meeting co nejdříve, zatím se můžeme na setkání s Traktorem aspoň těšit na 8.5. od 20:00 v pohodlí vašich obývacích pokojů.
Díky za mini rozhovor
Rádo se stalo and Rock ON !!!
acb7844e775355807a860c9edf1fb319