Turné Limetal se blíží!

  • Číst 2975 krát

Limetal vyjíždí na své první turné, které odstartuje již 20. října symbolicky doma v Hranicích.

Hranice, 17. 9. 2017 – Hardrocková kapela Limetal vydala tento rok své první řadové CD, které bylo podpořeno i raritním sběratelským vinylem. U této příležitosti chystá pro fanoušky velkolepé první podzimní turné LIMETAL TURNÉ 2017, které odstartuje již 20. října na domácí půdě v Hranicích v divadle Stará střelnice. Turné celkově zahrnuje 16 koncertů po celé ČR. Chybět nebudou hosté, např. čistě babská formace Kapriola, která byla hostem i na křtu CD v Lucerna music baru, dále pak Ahard či Jerem.I a dokonce i smyčcové duo, které doprovodí Limetal v písni Karolína. Těšit se můžete i na další překvapení, které si kapela na své turné připravila, včetně úplně nové pódiové scény.
Již za necelých sedm týdnů vypukne první turné LIMETAL, které bude obsahovat písně z první desky, debutového CD a zazní i skladby, jenž fanoušci znají z dřívějšího působiště členů Limealu.
„Kromě písniček z nové desky a stěžejních skladeb naší hudební historie nabídneme i vizuální složku, novou scénu nebo hostující houslistku a violistku,“ říká baskytarista Václav Vlasák, kterého stejně jako jeho spoluhráče kytaristu Jaroslava Bartoně, zpěváka Fany Michalíka a kytaristu Juru Šperla spojuje to, že byli dlouhá léta členy a skladateli ostravského Citronu. Sestavu na turné doplní nová česká bubenická hvězda Veronika Lukešová, jež hraje s ikonami světového rocku, například muzikanty z Deep Purple, Helloween nebo Rainbow. V rámci LIMETAL TURNÉ 2017 vystoupí také hosté, kterými na vybraných koncertech budou KAPRIOLA – mladá, nadějná, čistě babská kapela z Ostravy hrající melodický rock metal, dále hard rocková formace AHARD z Orlové, která tento rok oslaví 10. výročí na scéně a kapela JEREM.I z Brna hrající heavy-progressive metal. V Havlíčkově Brodě vystoupí ještě přátelé z Walda Gang, v Kolíně místní legenda Roxor a v Ústí nad Orlicí Aleš Brichta project. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketlive, Ticketstream a samozřejmě v lokálních předprodejích.

Dopřejte si zážitek, který se neopakuje, neboť první turné je vždy jenom jedno. Limetal slibuje, že tato akce bude přelomová a u toho přece nesmíte chybět!

Termíny tour:

20.10. HRANICE – Stará Střelnice
21.10. ZLÍN – Masters of Rock Cafe
28.10. KOLÍN – Městský společenský dům
03.11. HAVLÍČKŮV BROD – KD Ostrov
04.11. VYSOKÉ MÝTO – M-Klub
10.11. LITVÍNOV – Klub Attic
11.11. ÚSTÍ NAD ORLICÍ - KD
16.11. DRNOVICE - KD
17.11. OPAVA – Tara Střelnice music club
18.11. PARDUBICE – Music Hobe hall
28.11. OSTRAVA – DOV – Staré koupelny
01.12. HODONÍN – Klub Nautilus
02.12. BRNO – klub Metro
08.12. TEPLICE – klub Knak
15.12. DOMAŽLICE – Death Magnetic
16.12. KATOVICE u STRAKONIC - KD

Více informací:
www.limetal.cz
www.facebook.com/limetal/