Českobudějovický zpěvák a muzikant Janchi představil debutový singl V dobrej viere

  • Číst 2051 krát

Jihočeská pop/rocková scéna se může pochlubit novou nadějí. Je jí zpěvák a muzikant Janchi, jenž se dostal do povědomí díky kapele Quiet, ve které působil šest let. Nyní se vydává na sólovou dráhu, z níž prezentuje první vlaštovku – písničku V dobrej viere, ke které pořídil i klip.
„Video je z dílny studentů z FAMO Písek, přičemž o scénář a režii se postaral Jan Adam Václav. Zmínit musím také skvělou práci kameramana Ondřeje Kymla. Myslím, že se výsledek povedl, klip příjemně koresponduje se samotnou skladbou, na které se zvukově podepsal Ondřej Žatkuliak z Roof top studia,“ říká Janchi.
Mladý interpret žije dlouhé roky v Českých Budějovicích, ale původem je ze Slovenska. „První texty k písničkám jsem psal slovensky a za jistou dobu jsem se v tom cítil jako doma. Začal jsem chápat a cítit melodii tohoto jazyka, tak jsem u něj zůstal. Je to pro mě přirozené,“ vysvětluje a dodává, že žánrově víceméně nemá hranice. „Nechávám se inspirovat i funky, bluesem, folkem R&B nebo dokonce rapem. Vše mě nějakým způsobem ovlivňuje a mou vlastní tvorbu obohacuje.“
Janchi už má na kontě i první koncerty. „K mému překvapení jsem stihl i první letní akce, rozjelo se to skutečně rychle a musím říct, že vystoupení dopadla na výbornou. Určitě fajnový start. Těším e na další koncerty, které jsou přede mnou,“ uzavírá.

Klip V dobrej viere – https://youtu.be/wS-w_0gnHGs
Facebook - www.facebook.com/janchi.official
E-mail - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Václav Votruba (www.votrubapromotion.cz)