The Legends Rockfest: první festival, který odtajnil všechny kapely

  • Číst 6065 krát

The Legends Rockfest v Hořicích odkrývá již nyní v říjnu svůj line-up pro rok 2019. Tradičně je prvním festivalem u nás, který má už na počátku podzimu potvrzené všechny kapely a spouští předprodej vstupenek. Příští rok tedy přijedou do východních Čech Škwor, Limetal, Krucipüsk, Pipes and Pints, Vitacit či Plexis.

Program je žánrově dostatečně pestrý - nabízí klasický rock i tvrdší tóny metalu, nebude také nouze o pořádnou punkovou divočinu. Na jednom pódiu se tak během dvou dnů vystřídají muzikanti, kteří teprve vzhlížejí vzhůru ke slávě, s těmi, jejichž jméno zdobí řada úspěchů posbíraných během dlouholeté kariéry.

O třetím červencovém víkendu se do Hořic pravidelně sjíždějí rockoví fanoušci nejen z okolí, ale z celé republiky. Sedm uplynulých ročníků je dostatečná doba na to, aby se festival v povědomí fanoušků již etabloval a přiměl je zaškrtnout si tento termín v kalendáři dlouho dopředu. Někteří využijí návštěvy Hořic k malé dovolené, kdy navštěvují zajímavosti tamějšího regionu či využijí místního koupaliště.

Vstupenky jsou již nyní v prodeji, stejně tak je již nyní k dostání limitovaná edice dárkových setů pro dvě osoby: vstupenka za akční cenu + tričko. K dostání na thelegendsrockshop.cz.

plakatek horice 2019