Kapela DENOI přichází s novinkou I Don’t Care

  • Číst 7536 krát

Brněnská čtveřice muzikantů, která vystupuje pod názvem DENOI, přichází s novinkovým singlem a zároveň i klipem. Nová píseň I Don’t Care je oproti předchozí tvorbě nejvyzrálejší skladbou, kterou kapela doposud vytvořila. Kapela se nyní vydala novou cestou a sázka na výbornou produkci dodala singlu nečekaný zahraniční sound, za který by se nemusel stydět žádný z předních českých interpretů.

DENOI fungují na hudební scéně teprve půl dekády a za tuto krátkou dobu dokázali vyprodukovat několik úspěšných singlů včetně videoklipů, které oslovily posluchače a které ke dnešnímu dni získaly statisíce přehrání na kanálu YouTube. Novinka I Don’t Care není výjimkou. Za čtrnáct dní od zveřejnění dosáhl nový videoklip ke 115.000 zhlédnutí. Zajímavostí klipu je, že celý děj se odehrává pozpátku. Díky tomuto originálnímu pojetí nabízí video několik vtipných momentů a diváka nenechá strhnout oči až do konce.

DENOI Disturbed concert 2019

Klip se pyšní širokoúhlým filmovým formátem a za jeho výtvorem stojí zkušený audiovizuální kreativec Jaro Atry. Ten má ve svém portfoliu již několik videoklipů známých jmen jako jsou například Chinaski, Pavel Callta nebo Ben Cristovao.

Kapela DENOI je v poslední době také velice aktivní na koncertních pódiích. Za sebou má například vystoupení na největším evropském festivalu Woodstock v Polsku nebo odjela dobrodružné klubové turné po Rusku. Letos v červnu se DENOI odhodlali předskočit ve vyprodané Sportovní hale v Praze před americkou legendární kapelou DISTURBED, která si předkapelu vybrala z několika desítek zájemců. Jejich živá vystoupení jsou plná energie, originálních figur a aktuálně kapela připravuje pro příští rok novou světelnou show, která dá živému vystoupení další rozměr.

Videoklip I Don’t Care
www.youtube.com/watch?v=SssGQB2BakI

Showreel z koncertu v Malé sportovní hale v Praze – předkapela DISTURBED
www.youtube.com/watch?v=DW6XzCASq_Y

www.denoi.cz
www.facebook.com/DenoiOfficial
www.youtube.com/DenoiOfficial