Nový klip kapely ReGen

S kapelou ReGen jsme vydali v srpnu nový videoklip z našeho alba Člověk-Omyl, které vyšlo v roce 2018.

Scénář sepsal kapelník Mára RockDemon spolu se členem kapely „Alžběta“ Davidem Boštíkem a detailní zpracování scénáře obstaral Michal Weinhauer.

Natáčelo se v okolí Zámečku u Rudoltic a také přímo v prostorách zámečku. Pro obsazení herců jsme si do klipu přizvali šermířskou skupinu Kronland, která mimo vystupování v klipu obstarala dobové šaty, zbroje, nástroje a stany. David Boštík dostal v klipu roli inkvizitora, v klipu zahrál také Josef „Bažiňák“ Marek, manager kapely ReGen, dále samotná kapela v kompletní sestavě (ano, s oběma basáky), dobrá kamarádka Julie Svatošová v roli čarodějky a malou roli si vystřihla i dobrovolná kastelánka rudoltického Zámečku - Krasava Šerkopová .

Tímto chceme ještě jednou poděkovat všem zúčastněným v klipu, a hlavně Michalu Weinhauerovi a jeho přítelkyni Janče za kameru a detailní scénář záběrů.



Jaké jsou naše další kroky krom koncertů? ...Právě začínáme nahrávat nové album, které bude obsahovat cca 14 skladeb a mělo by být více barvité než předchozí album co se týče stylu muziky. Zařadili jsme písně, které spadají do stylu Pink Floyd přes Black Sabbath, Rammstein aj. Takže si myslíme, že to bude zajímavé a snad se bude album líbit.